Advertising

AdvertisingAdvertising heeft alles te maken met gezien worden in de meest brede zin van het woord.

Een belangrijk onderdeel van gezien worden is het logo. Er bestaan twee types logo's. Het kan gaan om een woordmerk waarbij de naam van je organisatie wordt vormgegeven. Het kan ook gaan om een beeldmerk, waarbij een afbeelding of icoon de kern vormt. Soms is het een combinatie van beide. Enkel grote, internationale merken zijn zo bekend dat ze herkenbaar zijn aan het beeldmerk op zich. De meeste organisaties kunnen zich dat echter niet permitteren.

Een logo kan ook voorzien zijn van een verduidelijkende slagzin of baseline. Die kan lange tijd meegaan of regelmatig veranderen. Vaak is de baseline een verwijzing naar de positionering van de organisatie of een verduidelijking van de service.

Kleuren kunnen bepaalde emoties oproepen, zowel positieve als negatieve. Zo kan rood passie maar ook woede oproepen en wordt wit geassocieerd met puurheid maar ook met afstandelijkheid. Meestal wordt één hoofdkleur en één steunkleur gebruikt. Te veel kleuren kan leiden tot een onoverzichtelijke warboel. Goed om weten: slechts een beperkt aantal kleuren ziet er hetzelfde uit in druk én digitale toepassingen.

Een huisstijl is een visuele representatie die tot doel heeft om een zo consistent mogelijk beeld uit te dragen van waar een organisatie voor staat. De huisstijl is dus het verbindend element dat zorgt voor herkenbaarheid in alle communicatie-initiatieven. Om de herkenbaarheid zo groot mogelijk te maken is het belangrijk om de huisstijl consequent door te trekken in alle communicatie-uitingen, van een website over briefpapier en visitekaartjes tot de inrichting van een balie of zelfs de auto's van het personeel. Hoe groter de visuele eenheid, hoe makkelijker het verband gelegd wordt tussen de verschillende onderdelen.

Voor het ontwerpen van advertising werkt DV Webdesign samen met een partner. Wij brengen U in contact met onze partner waarna u verdere gesprekken rechtstreeks met hen kunt voeren. Indien gewenst kunt u ons natuurlijk als aanspreekpunt gebruiken en leggen wij de nodige contacten.

Bij onze patner kunt u terecht voor:

  • Ontwerp/Branding (logo - huisstijl -  concept)
  • Voertuig reclame (auto reclame - carwrapping - stickers)
  • Buiten reclame (spandoeken - panelen - zuilen - stickers)
  • Interieur decoratie (muurbehang - zandstraal)
  • Promotie materialen (roll up - beachvlaggen - immoborden)

Interesse in ADVERTISING?

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776