cPanel

DV Webdesign biedt bij al haar webhosting diensten CPanel aan.

cPanelWat is CPanel?

CPanel is een zeer krachtig en grafisch beheer paneel voor webhosting gebruikers. CPanel is een van de meest geavanceerde en krachtigste controlepanelen op de markt, CPanel bestaat al jaren en de mogelijkheden met deze interface zijn echt onbeperkt. CPanel wordt door vele van onze klanten dagelijks gebruikt om hun website te beheren en te onderhouden. U kunt in een oog opslag zien wat u bijvoorbeeld al aan ruimte verbruikt heeft en/of aan dataverkeer. Maar ook heeft u snel toegang tot maarliefst 3 zeer uitgebreide statistieken programma's, maar ook toegang tot uw MySQL databases, uw e-mail accounts of webmail, en vele andere instellingen.

Wat kan ik met CPanel?

Met CPanel kunt u snel en eenvoudig uw webhosting pakket bij ons makkelijk en snel beheren, u gebruikt cpanel o.a. voor het aanmaken van uw e-mail accounts of uw forwarders of mailinglijsten of catch-all adressen, maar ook voor het benaderen van uw statistieken, het maken van back-ups, het installeren van scripts, het benaderen van uw webmail, het instellen van wachtwoord beveiligde mappen, het aanmaken van subdomeinnamen, het aanmaken en beheren van uw MySQL databases enz.

Is het makkelijk in gebruik?

CPanel is voor iedereen makkelijk in gebruik, mede dankzij overzichtelijke iconen, video handleidingen, online instel begeleiding, Nederlandse taal ondersteuning.

Wie is de uitgever van CPanel?

U kunt de website van cpanel bezoeken op: www.cpanel.net CPanel is een zeer grootte organisatie die al jaren bestaat. Op de website van CPanel kunt u ook een demo van het controlepaneel proberen. cpanel

Interesse in een van onze diensten?

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776