Onderhoud

Het belang van Website-onderhoud.

onderhoudNiets is voor uw Website-bezoekers zo storend als door de tijd achterhaalde bedrijfsinformatie; eerlijk is eerlijk: het is ook bepaald niet een juiste reklame voor uw bedrijf of organisatie.

Een bedrijf dat zich op het Internet presenteert moet zich realiseren dat een web-presentatie van tijd tot tijd onderhoud en updating vergt.
 

Afhankelijk van de aard van uw bedrijf en de soort bedrijfsactiviteiten die u op het Internet presenteert, zal een bepaalde intensiteit en frequentie van onderhoud aan de website noodzakelijk zijn.
Met de hedendaagse technologie van Web-applicaties is het goed mogelijk een dagelijkse deel van dit onderhoud (zoals bijv. onderhoud aan een occasions-bestand door een autohandelaar) zelf uit te voeren.
Het onderhoud dat betrekking heeft op de meer technische gerichte aspecten van een web-applicatie zult u waarschijnlijk liever uitbesteden.

U kunt onderhoud van uw website -geheel of gedeeltelijk- neerleggen bij DV Webdesign, zodat u zich in de praktijk kunt concentreren op uw core-business. Er zijn grofweg twee mogelijkheden om dit onderhoud aan ons uit te besteden:

  • Op uurbasis
  • Op contractbasis

Onderhoud op uurbasis.

Zodra u wijzingen aan uw website wenst, neemt u contact op met DV Webdesign. In bijna alle gevallen gaan wij er nog binnen 24 uur mee aan de slag.

Onderhoud op contractbasis.

Bij onderhoud op contractbasis verzekert u zich van een actuele website voor een gunstig periodiek tarief: binnen een overeengekomen hoeveelheid uren per periode zorgt DV Webdesign voor het actueel houden van uw Website.
Grootste voordeel van een onderhoudscontract is dat u de zorgen uit handen geeft en zich bezig kunt houden met uw dagelijkse bezigheden.
Daarnaast is het voordeliger dan het ad hoc uitbesteden van onderhoud.
 
DV Webdesign geeft duidelijk aan wat beheer is, wat beheerd moet worden en maakt de scheiding voor de websites duidelijk:

  • Beheer van Joomla en al zijn onderdelen;
  • Beheer van Content (teksten, foto's, pdf's, enz)
  • Backup

Voor al deze vormen biedt DV Webdesign oplossingen aan.

 

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776